USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP’li Doğru: ‘30 Mart bir milat olacaktır’

MHP’li Doğru: ‘30 Mart bir milat olacaktır’
27-02-2014 10:47
Google News

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, iki dönemdir iktidar pardtisinin belediyeyi yönettiğine dikkat çekerek, “Ancak bu iktidarın Tokat’ımıza kattığı çok fazla eserin olduğunu söyleyemiyorum. Tokat’ın bir tane mecburiyet caddesi vardır. O mecburiyet caddesinin 100 metre aşağısına geçmiş olduğumuz zaman tamamen şehirden çıkıp bir köy, bir kasaba haline gelen bir Tokat’la karşı karşıya kalıyoruz. İşte bu nedenle 30 Mart bir milat olacaktır” dedi.

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, seçim çamışmaları çerçevesinde MHP Tokat Belediye Başkan adayı Hüseyin Erkan İkikat ile birlikte mahalle toplantılarına devam ediyor.

Milletvekili Doğru, seçim çalışmaları çerçevesinde yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Belediye Meclis Üyelerinin bir durum değerlendirmesidir. Yaklaşık olarak üç aydan beri yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sizler de belediye meclis üyesi olarak kesinleşmiş bir liste olarak basına ve her yere ilan edildiniz. Dolayısıyla sizlerin görüşleri ve bizlerin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi vereceğiz. İnanıyorum ki hayıtlı bir seçim geçireceğiz. Tokat’ımızda şuana kadar Milliyetçi Hareket Partisi olarak hem ilimizde hem ilçelerimizde yoğun bir çalışma programı içerisindeyiz. İldeki çalışmalarımızı çok farklı bir şekilde değerlendiriyoruz. Çünkü Tokat Merkezde belediye başkanlığı konusunda çok iddialı bir çalışma programımız var. Çok iddialı bir adayımız var. Ayrıca çok iddialı bir Belediye Meclis Üyesi seçmiş durumdayız. Belediye Başkan Adayımız mühendis ve çalışma hayatında başarılı olmuş bir kişidir ve Türkiye’nin birçok yerinde çok güzel projelere imza atmış bir isimdir. Belediyecilikle ilgili olarak söyleyeceği çok önemli şeyler vardır. Kazanmış olduğu tecrübeleri Tokat Halkına uygulamak istemektedir. Tokat’ımızın her yerinde çalışmalarımız takdirle karşılanmaktadır. Belediye Başkan Adayımızın projeleri her yerde çok farklı bir şekilde değerlendirilmektedir ve çok büyük ilgi görmektedir.

İki dönemden beri iktidar partisinin Belediye Başkanı ilimizi yönetmektedir. Ancak bu iktidarın Tokat’ımıza kattığı çok fazla eserin olduğunu söyleyemiyorum. Tokat’ın bir tane mecburiyet caddesi vardır. O mecburiyet caddesinin 100 metre aşağısına geçmiş olduğumuz zaman tamamen şehirden çıkıp bir köy, bir kasaba haline gelen bir Tokat’la karşı karşıya kalıyoruz. İşte Tokat’ımızın bu makus talihini yenme projesi içerisinde çalışmalarımızı çok yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Bu süre içerisinde de yine mahalle mahalle, sokak sokak, apartman apartman gezeceğiz ve projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Ve inanıyorum ki bu projelere halkımız bu güne kadar büyük teveccüh gösterecektir. 30 Mart bir milat olacaktır. Daha sonrasında ise Belediye Başkan Adayımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz kollarını sıvayacakalar ve hizmet etmenin mutluluğunu hep beraber yaşayacağız. Ancak şunu da buradan bir kez daha söylemek isterim ki bu seçimleri biz tek seçim olarak değerlendirmiyoruz. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimler bizim birinci dönemimiz olacak. Çünkü Tokat’ta yapılacak çok iş var. İçme suyundan toplu konutuna kadar çevre yolundan Yeşilırmak projesine kadar yapabileceğimiz çok şey olduğunu biliyorum. Projelerimizin hepsi de bu yönlüdür. Bizim şuan ki projelerimiz 25 yıllık Tokat projeleridir. 5 dönem hedefliyoruz. Tokat artık bir Amasya ile bir Sivas ile karşılaştırılmayacak” diye konuştu. 

MHP Tokat Belediye Başkan adayı Hüseyin Erkan İkikat ise yaptığı açıklamada şu ifadelere dikkat çekti;  “Çok kıymetli hemşerilerim, bizlere kapılarını, gönüllerini açan aziz Tokatlılar; İlkbaharın kokusunu yavaş yavaş hepimiz hissetmeye başladık. Demek ki karakış ne kadar çetin olsa da, neticede yerini yine ilkbahara bırakmak mecburiyetinde. Bazı hizmetler de, görevler de, makam ve mevkiler de tıpkı mevsimlere benzerler. Zamanı gelince ister istemez görev ve yetkilerini yeni gelenlere bırakmak zorundadırlar. 30 Mart’ta da böyle olacak sevgili hemşerilerim. Bakın etrafınıza; baharın müjdecisi çiçekler birer ikişer açmaya başladı. Demokrasinin çiçekleri de sandıkta açacak ve Tokatlı hem ilkbaharı, hem hizmet baharını, hem de demokrasinin bayramını doya doya yaşayacaktır. Çünkü biz bu şehri seviyoruz ve hizmet için geliyoruz. Bu şehre kara sevdamız olmasa, sizlerin yanında ve gönlünde hiçbir zaman olamazdık. Zaten bu güzel şehre kara sevdanız olmasa, bu şehre ömrünüzü ve gönlünüzü vermezseniz, bu şehre de adam akıllı hizmet edemezsiniz. Çocukluğunuzda Yeşilırmak’ta çimmediyseniz, Sulusokağı karış karış gezmediyseniz, yüksek kahvenin balkonundan çayınızı yudumlarken Behzat Camisini ve Saat Kulesini seyretmediyseniz, bu şehir size zaten yabancı gelir. Öyle afaki söylemlerle, hayali mega ve dev projelerle Tokat’ın insanını manipüle edemezsiniz. Biz işin mutfağından geliyoruz. Mesleğimiz gereği nelerin yapılabileceğini çok iyi biliyoruz. O yüzden bizlerde hayali vaatler, uçuk kaçık beyanatlar bulamazsınız. Ne söylediysek, ne vaat ettiysek onları harfiyen yaparız. Sözümüz senet, vereceğiniz her oy ise bizlere emanettir. Elhamdülillah şimdiye kadar hiç emanete ihanet etmedik. Şunu iyi biliniz ki sevgili hemşerilerim; emanetiniz de, belediye yönetiminiz de emin ellerde olacaktır. Bizler hizmet için geliyoruz, hezimet için değil. Tokatlının gerçekten hizmete ihtiyacı var. Hizmete susamış insanlarımıza, ibadet aşkıyla çalışıp hizmet etmek, bizim boynumuzun borcudur. Geyras’tan Karşıyaka’ya, Gaybi’den Oğulbey’e, Çay Mahallesinden Horuç’a kadar bu şehrin bütün mahallelerinin ve semtlerinin sorunlarını biliyoruz. Ve şunu da çok iyi biliyoruz ki; çok yakında çözüm odaklı bütün projelerimiz açıklanınca, bu şehirde yaşayan herkesin umutları geri gelecek, yüzleri gülecek ve 30 Mart sabahını sabırsızlıkla bekleyecekler” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42